Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
    detelazurno - забелязан! Той знае къде и кога и то без да се обади
    Sorry за което, но...first things first както се казва.
    В интерес на истината тази приятелка с която бях тъкмо ми обясняваше, че като види алфа и започва да се оглежда за някой познат. Та аз и казах, че паркирайки там ще е цяло чудо ако останем незабелязани
    Огледах се и аз за твоята кола, но нещо не ми се обикаляше целия паркинг, че бързахме да хванем аптеката отсреща, а и дъжд ни валеше все пак.
    И съжалявам за паркирането на чорчик, но в тая огромна кална яма дето беше пред мен нещо не ми се влизаше, а това беше единственото място когато дойдохме.
    A иначе ти много добре знаеш къде съм когато колата ми е там. Можеше да ме изловиш в крачка Ко ми са праиш?
    И не на последно място - поздравления! Ти си първият който ме е изловил!
    Last edited by detelazurno; d.m.y г., 22:26.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Sorry за което, но...first things first както се казва.
      В интерес на истината тази приятелка с която бях тъкмо ми обясняваше, че като види алфа и започва да се оглежда за някой познат. Та аз и казах, че паркирайки там ще е цяло чудо ако останем незабелязани
      Огледах се и аз за твоята кола, но нещо не ми се обикаляше целия паркинг, че бързахме да хванем аптеката отсреща, а и дъжд ни валеше все пак.
      И съжалявам за паркирането на чорчик, но в тая огромна кална яма дето беше пред мен нещо не ми се влизаше, а това беше единственото място когато дойдохме.
      A иначе ти много добре знаеш къде съм когато колата ми е там. Можеше да ме изловиш в крачка Ко ми са праиш?
      И не на последно място - поздравления! Ти си първият който ме е изловил!
      Аз се прибрах към 20h, и паркирах на скришно място. Иначе екстра си беше спрял, там всеки така спира. А относно това да те изловя в крачка, бях след тренировка и нямаше да е културно от моя страна да се поява пред теб в този ми вид

Comment

• Днес засечен bouncer на светофара на ст.Васил Левски и бул.Драган Цанков около 13.00ч или 13:30 не съм сигурен минути след това засечен ФЕРАРИСТ на Цариградско малко след Плиска
        Fiat Punto 1.2 75 ELX
        EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

• Видях VFTI в студентски при Автокъщата завиваше по маршрута на 94. Бибках му ама не ме отрази.
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
            13:30 не съм сигурен минути след това засечен ФЕРАРИСТ на Цариградско малко след Плиска
            И аз там го засяках хайванина.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• И аз бях там.. и аз го видях... с жълти маратонки
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Кой беше този т.нар. КОЛЕГА.. който 2часа на Симеоновско шосе малко след кръстовищено с Яворов реши да кара в насрещното без светлини и най-нагло ще ми присветва да се отместя... и то от мойто платно..ооо и най-нагло да ми маха с ръка да си заминавам....силно се интеренсувам кой е този безмозъчен иди** явно лишен от така наречената дейност-мислене ...просто имаше късмет че колата туко що я оправих..иначе да видим кой щеще да се отмести..

Comment

• Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
                  Кой беше този т.нар. КОЛЕГА.. който 2часа на Симеоновско шосе малко след кръстовищено с Яворов реши да кара в насрещното без светлини и най-нагло ще ми присветва да се отместя... и то от мойто платно..ооо и най-нагло да ми маха с ръка да си заминавам....силно се интеренсувам кой е този безмозъчен иди** явно лишен от така наречената дейност-мислене ...просто имаше късмет че колата туко що я оправих..иначе да видим кой щеще да се отмести..
                  сякви кретени ги има...дори и по алфите...
                  гледам тея, със 159ките, са се помислили за голямата работа напоследък...
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Днес около 16 часа на прелеза на Пещерско шосе, силно селска проява на червена пловдивска Алфа 145 с кристални стопове , с клубен стикер и рекламни стикери на yacco. Пич не те знам дали влизаш тук и к`ви ги пишеш, но си същият като другите кретени набучели се под бариерата за да минат първи.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Днес сутринта /29.01/ засечен soldier81 в ж.к.Дианабад пред пощата с неговата 155-ца .
                      Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                      sigpic
                      http://vbox7.com/play:884c5234
                      http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Мдаа,прибирах се от дежурство в полу-заспало състояние,добре че свирна за да те видя

Към 7,30 синьо-сива147 с форумен стикер на задното стъкло караше до мен от Семинарията до Телев.кула,после продължи към Румънското посолство.Свирнах му но на колегата явно му се спеше повече от колкото на мен.
                        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Днес видях двама колеги със стикери на задното стъкло. Първо на семинарията един колега с 164-ка, а после по Патриарха малко преди Раковска една 155.
                          Attached Files
                          sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщение
                            Днес видях двама колеги със стикери на задното стъкло. Първо на семинарията един колега с 164-ка, а после по Патриарха малко преди Раковска една 155.
                            164-ката изловен
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• сива 166 със бургаска регитсрация паркираше пред читалището в Хаджи Димитър .
                              И сиво Мито с нарисувана емблема на Алфа пред матраците малко по на долу на същата уличка поздравих го колегата
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщение
                                Днес видях двама колеги със стикери на задното стъкло. Първо на семинарията един колега с 164-ка, а после по Патриарха малко преди Раковска една 155.
                                155-цата е на Furious.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X